• Waarom schilderen vanuit je gevoel? T.o.v. het schilderen vanuit de techniek?

  • Bij het tekenen , schilderen  vanuit het gevoel verbetert de balans tussen de linker en de rechter hersenhelft.

    Het brengt mensen/kinderen meer tot zichzelf. Buiten een zeer ontspannen ontlading wordt er een eigen persoonlijke stijl ontwikkeld en ontdekt. Tekenen en schilderen vanuit het gevoel ontstijgt de techniek door het bereiken van meer inhoud.

    Zelfonderzoek en inzicht leiden tot een innerlijke groei, het ontdekken van een persoonlijke techniek en visie. De essentie van het ware zelf wordt getroffen. En het interpreteren van de beeldtaal van het onbewuste is mogelijk bij het werken vanuit het gevoel.

     

    Durf te experimenteren, het ontdekken, onderzoeken van materiaal, te voelen zonder oordelen enkel jezelf te zijn.