• LET OP!! *VERHUISD* Tijdelijk in opbouw.

 • Na drie mooie jaren vol groei liefde kennis en kleuren van zaadje naar bestaand begrip

  Zoals de vaste kleine gastjes, grote harten, en mensen waarmee ik heb samengewerkt weten.. Ben ik met mijn 800 m2 per eind Februari helaas moeten verhuizen, de mooie grote locatie dat ik huurde is verkocht.

  Waar ik een geweldig nieuw jaar tegemoet zou gaan vol nieuwe ontwikkelingen en nog meer liefde en groei..Tja... Misschien iets te veel van het goeden, aard van het beestje laat ik maar zeggen.

  Die fijne plek, vol kleur dicht gegroeid, vol warmte van de mooie dingen en ervaringen die daar hebben mogen ontstaan.De ruimte waar kinderen ouders en volwassen met een ontspannen vreugdevolle hart zijn gegroeid, en een fijne tijd hebben genoten.

  Deze plek is mij verteld dat het niet aan de ruimte lag die ik 3 jaar lang huurde waaraan ziel verbonden werd, deze plek die ik met mijn cliënten bezoekers en ontspanningszoekers creëerden huist in mij,om mij en in alles en iedereen wat aan het atelier verbonden was.

  Met trots aan mijzelf, en grote dank aan al de mensen die in mij en mijn bedrijfje geloofden steun of plezier zochten.

  Is mijn tijd daar dat ik verder ga, gezien ik een verhaal schrijf en het verhaal schilder voor kinderen in de ontwikkeling ouders die wat dieper willen kijken naar een ontwikkeling van een kind op een andere manier, een verhaal wat educatief onderlegd is, een verhaal van kleuren en emoties.

  Aankomende periode werk ik in wat meer stilte voor dit doel, opbouwen wat het oude op kleinere schaal voort kan dragen. Deelnemen aan meer innerlijke ontwikkeling en trainingen van ons bewustzijns niveau. Genietend van mijn drukke gezinnetje drie kindjes en een riedel aan dieren hoop ik midden voorjaar weer de deuren te openen op mijn nieuwe locatie aan huis op ons boerderie in Buren.

  Dank voor het lezen, voor verzoeken vragen aanraders kinderfeestjes of informatie neem gerust contact met mij via het contact formulier dan kunnen we samen mogelijkheden herzien.

  Warme groet,

  Rowena Passon

  Volg mij via instagram of de facebook-pagina