• Galerie Abelone

 • Ik werk aan een geheel andere versie, deze lijn vertegenwoordigd het toekomstig boek waaraan ik schrijf.

  Werk aan meerdere tegelijk omdat het verhaal met veel inhoud is en beleef er veel aan om delen ook direct uit te werken en daadwerkelijk het verhaal wat intenser te beleven waar ik onwijs blij van word maar wat mij ook veel inzichten geeft dat is een hele mooie gift aan mijzelf voor mijzelf. Alle schilderijen zijn vanaf 1 bij 1 meter tot 2 bij 2

  Groot denken klein beginnen hoe eigenwijs ook! Ik denk groot en creëer groot waarbij ik toch heel klein en bij mezelf ben.. Zo nu en dan dient de les zich aan soms even klein te blijven.  :)

  Ik publiceer zo nu en dan delen die nog niet af zijn. Wanneer het verhaal klaar is en de collectie afgewerkt is, zal deze gezamenlijk naar buiten treden waarnaar ik nu al verlang.

  Het vertegenwoordigd ook het leven die ik ervaar of zie in mijn omgeving vertaald naar een tikkeltje fantasie maar toch met begrip.

  Volg mij op instagram of de facebook-pagina

   

  Warme groet,

  Rowena