Wie ben ik?

 

Ik ben Rowena Brouwers 27-09-1984 geboren in 's-Hertogenbosch

Sinds jong meisje altijd in onderzoek geweest in t bouwen van...  Bezig met ontwikkeling van het leven van het vorm geven en begeleiden van mensen ideeën en projecten. Zowel zakelijk als in de persoonlijke ''en ook '' de spirituele ontwikkeling.

Iedere verborgen schoonheid uit zijn sluier halen, het transformeren van het oude naar het nieuwe tot en met.

Creëren verbinden manifesteren ontwikkelen vernieuwen groeien is aan mij besteed.

 

Ik houdt van kunst, cultuur, muziek, dans, natuur,  innovatie, creëren, manifesteren van klein tot in de grootste detail, paarden en mijn gezin.

Ik ben een trotse moeder van drie verschillende kinderen, twee jongens en een volwassen dochter inmiddels.

Alle fases al mee gemaakt en geniet daarvan.

Ook zeer diepe dalen gezien ervaren en van geleerd.

 

In 2012 gestart met Kunst en Crea Tiel als zijnde als Kunstzinnig therapeut, veel kinderen en volwassenen mogen begeleiden individueel en in groepen.

Organiseren van kunstzinnige individuele/groep activiteiten binnen het bedrijf 's leven aansluitend gepaard met een vleugje kleur en champagnes

Echter wijken mijn interesses naar veel meer diversiteit vandaar dat ik alles in een ander jasje gegoten heb voor 2023!

 

Waarnaast ik dus ook beweeg in de evenementen branche sinds 2008 waardoor al mijn kunnen en interesses de aandacht krijgen en diverse vormen tot elkaar komen. Organiseer ik  al sinds ik daartoe bevoegd ben op diverse niveaus, als tiener pakte ik iedere gelegenheid als klein professional aan. In t verleden beurzen, evenementen, feesten, maar ook met verbindende partijen voor persoonlijke of zakelijke ontwikkelingen, reorganiseren van etc.

Met het oog op vooruit nog veel meer ontwikkelingen op kleine schaal festiviteiten in combinatie met al mijn interesses in combinatie met diverse partijen.

 

In 't Nest Rivierenland welke tevens door mij opgericht is en open gaat zomer  2023 , is Kunst en Crea Tiel nu trotse bewoner, en bevindt tevens mijn kantoor.

Hier bevind de nieuwe ruimte van mijn atelier op de eerste verdieping. Waar ik graag nieuwe projecten en kunst maak zodat mijn creativiteit blijft stromen.

Ik organiseer hier ook andere workshops , kleine events en activiteiten die op mijn visie aansluiten.

Aanvullende prettige activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling in ontspanning, ook uitgevoerd door mensen van buitenaf.

 

Waarnaast mijn liefde voor kunst en ontwikkeling houd ik van verbinden elkaar versterken en van positieve en blije mensen die in oplossingen denken en kunnen manifesteren, verbeteren van jezelf en je omgeving  samen in 't Nest Rivierenland wil ik dit graag versterken, samen verbeteren en tot broeden komen van een mooie maatschappelijke culturele verbonden toekomst.

 

Kom in je kracht, sta in je kracht,  samen sterk met elkaar naar een mooie toekomst!

 

Graag zie ik jou verschijnen!

 

 

Hartelijke groet,